پایگاه خبری تحلیلی هم اندیشی: حجتالاسلام علی قنبری اظهار داشت: از جمع کل تعداد شوراهای امر به معروف و نهی از منکر ۷۴۶ شورای فعال در آذربایجان غربی است.
وی با بیان اینکه هیئتهای مذهبی در استان دارای بیش از ۴۰۰ شورا است، ادامه داد: ۲۴۶ شورا در بخش مردمی، یک شورا در اتحادیههای قرآنی، یک شورا در جوانان هلال احمر و یک شورا در ورزش و جوانان در استان فعالیت دارند.
قائم مقام ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: در تمام دفاتر دادگستری دفتری با عنوان حمایت قضایی از آمران وجود دارد.
وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر یعنی مردم را به کار نیک واداشتن و از کار زشت بازداشتن، گفت: امر به معروف و نهی از منکر شرایطی دارد و اقامه این فریضه الهی با رعایت شرایط آن یک تکلیف شرعی عمومی برای حفظ احکام اسلام و سلامت جامعه است.
قنبری خاطرنشان کرد: امر به معروف و نهی از منکر از واجبات و فرایض بسیار مهم و بزرگ اسلامی به شمار میرود و نهی از منکر برای کسی که شرایط آن را احراز کرده یک وظیفه شرعی است و احراز شرایط حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر باید با حفظ حرمت و شخصیت افراد باشد، افزود: عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر منحصر به قشر و صنف خاصی از مردم نیست و تمام اقشار و اصناف واجد شرایط را شامل میشود.
قنبری با تاکید بر اینکه بر احیای امر به معروف و نهی از منکر همت بیشتری لازم است، گفت: اقامه فریضه امر به معروف و نهی از منکر دارای شرایطی است و برای اجرای امر به معروف و نهی از منکر باید معروف و منکر را شناخت و دانست که چه کاری در محدوده معروف قرار دارد تا امر به آن لازم باشد.
قائم مقام ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان غربی ادامه داد: با توجه به اینکه هدف از امر به معروف و نهی از منکر تاثیرگذاری بر فرد است باید تلاش شود راههای درست عمل کردن در این راستا آموخته شود.
الف